Vår historia

Detta är 8 Design Cashmere

Ulrika & Gunilla träffades på gymnasiet i Trollhättan och det är vi som är grundare till 8 Design Cashmere.
Vi har båda en inre drivkraft av att det är kul att göra affärer.
Kärnan är goda relationer till varandra, leverantörerna och kunderna.

Drömmen om att starta något eget har varit levande genom åren. När Ulrika med familj bodde i Asien under 5 år växte sig drömmen starkare. De goda relationerna som skapades i Asien möjliggjorde att steget blev enklare. Våra gemensamma erfarenheter ihop med längtan efter förändring gjorde att vi tryckte på startknappen – så växte 8 Design Cashmere fram.

Trött på slit och släng gjorde att det hållbara alternativet blev självklart och då är kashmir det naturliga valet. Vi är oerhört noga med vilka som får leverera till oss, möjligheterna med detta material är oändliga det är bara vår fantasi som sätter gränser. Vår kärlek för kashmir, vårt engagemang och att vi hela tiden går vår egna väg har skapat vårt varumärke 8 Design Cashmere som vi är oerhört stolta över.

8 Design Cashmere LEDORD

Engagemang; genomgående i allt vi gör, kontakt med kunder, leverantörer och välgörenhet

Trovärdighet; i allt vi gör så som i kvaliteten i våra produkter och i alla våra relationer med leverantör, kunder och varandra.

Glädje; kanske det viktigaste utav allt, livet är alldeles för kort för att inte välja att ha kul och se möjligheter i det man gör, detta gör att vi skrattar ihop varje dag!

Många undrar hur namnet 8 design kom till? Nummer 8 är symbol för evigheten, dessutom är nummer 8 ett turnummer i Asien.